Hoofd uit, zintuigen aan

Mocht je paarden eng vinden, er niet zoveel mee hebben of allergisch zijn, dan doe ik ook coaching wandelingen in de natuur. In de brede omgeving Haarlemmermeer en in Den Ilp.

Deze wandeling duurt ca. 1,5 tot 2 uur en is een rustige wandeling die bij iedereen en elke keer anders is. Ik maak een combinatie van de lichamelijke signalen die ik waarneem bij jou, de signalen uit de natuur, en dat wat je zegt of juist niet of inslikt. Hierdoor maak ik je bewust van wat je lijf aangeeft, de overtuigingen die je hebt en de patronen die er in je leven zijn wat maakt dat je mogelijk andere keuzes wilt maken ten gunste van jouw levensgeluk. Indien gewenst kan ik daarbij tarot en/of orakelkaarten leggen die aanvullend zullen zijn op dat wat er tijdens de wandeling naar voren is gekomen. Dit is dus optioneel.

De investering is 95,- per wandeling.